The Witcher 2'nin Konsol Sürümleri Onaylandı

Devam yapımının orjinal The Witcher'ın kalitesini sürdürüp sürdüremeyeceği merak ediliyor.
27.04.2011 16:28 Levent Polater


   Orjinali yalnızca PC platformuna çıkan The Witcher 2, konsollara da gelecek mi? CD Projekt, bir röportajda oyunun Playstation 3 ve Xbox 360 sürümleri olacağını onayladı.
 
    Yapımcı ekipten Michael Kicinski'nin Polonya kanalında röportaj vermesiyle öğrenilen bilgilere göre, CD Projeckt şu anda oyunun konsol sürümleri üzerinde çalışıyor. Konsol sürümleriyle ilgili sorulan bir soruya Kicinski şu yanıtı verdi:

    "Evet, bizim için tamamen yeni bir proje. Ama tabi ki, çoktan üzerinde çalışıyoruz. E3 veya Gamescom'da ne üzerinde çalıştığımızı sizlere göstereceğiz."
 
    Geçtiğimiz sene oyunun yayıncı firması Namco Bandai, The Witcher 2 için konsol planları olmadıklarını söylemişti. Ancak fikirler değişmiş gibi görünüyor.  Bakalım E3'te beklediğimiz duyuru gerçekleşecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 36 Dk önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 5 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 5 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 6 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler