The Witcher 2'nin Xbox 360 Sürümüne Epik Bir Video

27.01.2012 18:18 Ersin Kılıç


     İlk olarak 2007 yılında karşımıza çıkan ve aynı isimli romandan uyarlanan The Witcher, ikinci oyunu ile geçtiğimiz Mayıs ayında PC'de boy göstermişti. Oyunun uzun süredir yapım aşamasında olan Xbox 360 sürümü ise dün yapılan açıklama ile çıkış tarihine kavuştu. İşte 17 Nisan'da Xbox 360 çıkışını gerçekleştirecek olan The Witcher: Assassins of Kings için yeni bir video daha yayınlandı.
 
     Oyunun ek görevleri ile birlikte Xbox 360 sürümünde birçok yeniliği de karşımıza çıkaracak olan CD Projekt, The Witcher 2'nin bu sürümünü öyle baştan savma bir port olarak geçiştirmiyor. Bu özellikler dışında oyunda yeni videolar ile de karşılaşacağız. işte bugün de o videolardan biri yayınlandı. Destansı bir şekilde ilerleyen bu videoda oyunun en önemli karakterlerinden biri olan King Slayer'ın şovuna tanıklık ediyoruz. Bir gemiye sızarak sırayla herkesi bıçaktan geçiren King Slayer, lakabının hakkını da yaptığı son hareket ile birlikte veriyor.
 
     Oyunun Xbox 360 sürümü ayrıca Enhanced ve Dark Edition sürümlerine de sahip olacak. Enhanced sürümünde oyunun haritası ile birlikte yapım aşamasına dair bilgilerle de karşılaşacağız. Dark Edition'da ise Enhanced içeriği dışında Geralt'ın meşhur kolyesi, rozet ve oyun hakkında görsel ve bilgiler içeren ansiklopedi gibi bir kitap yer alacak. Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=4034]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 7 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 8 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler