The Witcher 2'nin "Yaşayan Dünyası" Bu Videoda

Geralt'ın çok çapkın olduğu konusunda şüphemiz yok
07.05.2011 22:42 Alkan Adakaner


    17 Mayıs'ta PC platformu için piyasaya çıkacak olan The Witcher 2: Assassins of Kings'in yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu videoda oyunun ne kadar gerçekçi bir dünyaya sahip olduğunu görüyoruz.
 
    "Yaşayan Dünya" adıyla sunulan bu videoda gün doğumundan geceye kadar bir kasabada hayatın nasıl işlediği gösterilmiş. Sabah evlerinden çıkan insanları çeşitli işleri yaparken görüyoruz. Örneğin sabahları dükkanlarına gidenler olduğu gibi ormanda çeşitli bitkileri ve yiyecekleri toplamaya gidenleri de görüyoruz.
 
     Gün içinde insanların çok farklı işlerle uğraştığına tanık olduğumuz balıkçılık yapan insanların sohbetine tanık olabilecek veya taverna gibi yerlere gidebileceksiniz. Bu huzurlu kasabada silahınızı çektiğinizde korumalar da size müdahale etmek için hazır bulunacak.
 
     Tabi bu huzurlu dünyanın cehenneme benzeyen kısımlarının da olduğunu, çok zorlu mücadeleler de vereceğimizi unutmayalım. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=2465]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 3 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 3 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 5 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler