The Witcher 3, Grafik Modu HD Reworked Project'in 12.0 Sürümü ile Çok Daha İyi Görünecek

07.06.2020 17:50 Gazali Çetinkaya

 
The Witcher 3: Wild Hunt'ın hayran yapımı grafik modu The Witcher 3 HD Reworked Project'in 12.0 sürümünden yeni bir karşılaştırmalı video yayınladı.
 
Modu yapan Halk Hogan tarafından belirtilene göre "HD Reworked Project 12.0 birçok dokuyu, modeli ve daha birçok şeyi eskisinden daha iyi bir kaliteye getiren devasa bir güncelleme. Bu videoda sadece birkaç tanesini göreceksiniz fakat bu kadarı bile HD Reworked Project'in neler yapabileceğini ve The Witcher 3'ün ne kadar güzel olabileceğini göstermek için yeterli."
 
"Grafiklerin önceki ve sonraki halini gösteren ekran görüntülerinin hepsi 4K çözünürlükte ve Halk Ultra HD konfigürasyonu ile Ultra ayarlarda kaydedilmiştir. Her şey hala yapım aşamasındadır ve bu yüzden çıkışında biraz farklı görünebilir."
 
Çıkış tarihi birkaç hafta içinde açıklanacak.
 
The Witcher 3 HD Reworked Project modunun en güncel sürümünü nexusmods.com adresi üzerinden indirebilirsiniz.

12.0 sürümü tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 28 Dk önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 1 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 2 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler