The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu

21.05.2024 14:24 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu The Witcher 3: Wild Hunt için yeni bir güncelleme yayınlandı. 21 Mayıs güncellemesi olarak karşımıza çıkan yeni yama, uzun süredir beklenen resmi mod paketi REDkit’i oyuna dahil ediyor.
 
Artık DLC boyutlu modlar daha fazla gelebilir 
 
 
 
The Witcher 3 Next-Gen sürümü için de mevcut olan yeni güncelleme, oyunun mod deneyimini daha da iyileştirmeyi hedefliyor. REDkit desteği ile beraber artık daha iyi modlar oluşturabiliyorsunuz.
 
Oyun motorunu temel alan bu paket sayesinde kapsamlı modlar yaratabiliyor, yeni görevleri, animasyonları, karakterleri ve varlıkları oyuna dahil edebiliyorsunuz. Bu da DLC boyutundaki genişleme modlarının çıkmasını sağlayabiliyor.
 
Bilindiği kadarıyla resmi mod geliştirme programı REDkit, hem orijinal hem de yeni nesil sürümlerine destek sağlıyor. 9 yıl önce çıkış yapmış olan bu yapım, günümüzde de çok oynanmaya devam ediyor ve aynı zamanda yeni nesil güncellemesi ile oyunculara farklı bir deneyim tattırmayı hedefliyor. Şimdi ise resmi mod geliştirme desteği oyunculara sunulmuş durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Finalinin Adı Belli Oldu! 4 Saat önce Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 07 Eylül Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 07 Eylül Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 07 Eylül Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 07 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler