The Witcher 3: Wild Hunt'a Herhangi Bir Platform Üzerinde Sahipseniz GOG Versiyonu Ücretsiz

16.06.2020 16:52 Gazali Çetinkaya

 
Eğer The Witcher 3: Wild Hunt'a PlayStation 4, Xbox One, Steam, Origin ve Epic Games platformlarının herhangi biri üzerinde sahipseniz oyunun GOG versiyonuna ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Eğer oyuna GOG ve diğer başka bir platform üzerinde sahipseniz yine de ücretsiz olarak alıp bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz.

Bunun için GOG Galaxy 2.0'ı indirmeniz ve oyuna sahip olduğunuz platforma bağlamanız gerekli. Ardından DRM-free GOG versiyonu kütüphanenize eklenecek ve başarımlar ve ilerleme de aktarılacak.

Teklif 23 Haziran 14:00'a kadar geçerli.
 
GOG Galaxy 2.0'ı buradan indirebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler