The Witcher 3 Yapımcısı Cyberpunk 2077'nin Çok Sağlam Olacağını Belirtiyor

19.11.2016 12:10 Gazali Çetinkaya

   34. Golden Joystick Awards etkinliği esnasında CD Projekt RED; Blood and Wine genişleme paketi ile En İyi Görsel Tasarım, En İyi Hikaye Anlatımı ve Yılın Stüdyosu dalında ödüller aldı ve bu ödüller sonucu yapılan röportajda muhabir Cyberpunk 2077 ile ilgili araya bir soru sıkıştırmayı başardı.
   
   CD Projekt Red'ten John Mamais, stüdyodaki kişilerin uzun süredir The Witcher serisi için çalıştıklarını ve onların da Cyberpunk 2077 üzerinde çalışırken heyecanlı olduğunu belirtti.
 
   Ayrıca yapımcı çok fazla sayıda kişinin Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecinde çalıştığını belirtti ve oyunun gerçekten çok sağlam ve iyi olacağını belirtmek adına "The game is going to be really, really, really fucking badass.” açıklamasını yaptı.
 
   Cyberpunk 2077 ne zaman hazır olursa o zaman çıkış yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 3 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 4 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler