The Witcher 3 için Oyunu Baştan Aşağı Değiştiren Yeni Mod Yayınlandı

22.01.2024 20:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'apokryphos', açık dünyan aksiyon macera oyunu The Witcher 3 için Eternal Hunt adında devasa bir mod yayınladı. Bu paket oyunu oynama şeklinizi tamamen değiştiriyor. Bu nedenle ikinci veya üçüncü oynayışınızda denemenizi öneriyoruz.
 
Geniş kapsamlı bir mod olarak karşımıza çıkıyor 
 
 
 
Eternal Hunt modu oyuna yeni animasyonlar, sahneler, düşmanlar, eşyalar, zırhlar, silahlar, bilgiler, efektler, ek görevler ve çok daha fazlasını dahil ediyor Devasa bir içerik paketi olarak karşımıza çıkan modda aynı zamanda karmaşık bir destek sistemi yer alıyor. Örneğin paket içerisinde gerçek zamanlı meditasyon, pelerin taktıktan sonra silahların otomatik olarak gizlenmesi ve donanılabilir eşyaları görebilirsiniz. Oyuncular ayrıca kan/kan sistemi, 3D HUD işaretleri, hava durumu sistemi, buz nefesi ve daha fazlasına sahip olacak. 
 
Bu paketi kurarsanız oyunda 100'ün üzerinde yeni silah sizi bekliyor olacak Bunlardan bazıları Imlerith'in çekici, Eredin'in kılıcı ve Caranthir'in asası olarak karşımıza çıkıyor.
 
Bu dikkat çekici mod diğer taraftan her Witcher okulunun kendine ait harika hareketleriyle beraber geliyor. Bu da her Witcher için benzersiz saldırılar, kaçışlar ve duruşlar elde edeceğiniz anlamına geliyor. 
 
Dikkatinizi çektiyse buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler