The Witcher 3'den "The Wolven Storm" Şarkısına 80'ler Yorumu

28.07.2015 17:22 Cenk Akyürek


     Tanıdığım tüm oyunseverlerden retro oyun sevmiyorum diyeni hiç duymadım. Hepimizin içinde retro bir oyun veya müzik duyduğumuzda titreşen bir nostalji teli olduğuna inanıyorum. 
 
     Bizim gibi(en azından benim gibi) Mitch Murder adlı İsveçli Electronic / Synthwave müzisyeni de, retro müzikleri ve 80'ler dönemini seven bir sanatçı. Sanatçı son çalışmasında, The Witcher 3'den, "The Wolven Storm" adlı şarkıyı 80'lerin müzik tarzına çevirmiş. Enteresan olan bir başka konu da, kullandığı şarkının oyunun Japonca versiyonundan alınmış olması.
 
     Zevkler ve renkler tartışılmaz ama 80'lerin anime kapanış şarkıları gibi olmuş ve bence gayet başarılı bir çalışma. Mitch Murder'ın diğer eserlerine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler