The Witcher 3'ün En Korkunç ve Zorlu Canavarları

10.08.2019 18:14 Özgür Eroğlu

 
The Witcher 3 çıkalı 4 yılı geçiyor ama insan gerçekten oynamaya doyamıyor. Mükemmel açık dünyası, hikayesi ve en az ana oyun kadar kaliteli ek paketleriyle birlikte gerçekten muazzam bir oyun. Bizde sizler için oyundaki canavarlardan en korkunç ve en zorlu 5 canavarı listelemek istedik. 
 
Endrega Warrior

Her ne kadar örümcek olmasalar da örümcek fobisi olanlar için zorluk çıkaran bu yaratıklar, her zaman sürü halinde geziyorlar. Loot olarak çok fazla bir şey vaat etmeyen bu yaratıklar tek olduklarında öldürmesi görece kolay olsa da sürüye yakalandığınız zaman işiniz gerçekten zor.

 
 
Chort

Soyu tükenmekte olan bu canlılar fiend’lerin küçükleri olarak geçiyor. Çok fazla karşınıza çıkmasa da çıktığında dikkat etmenizi öneririz. İlk hasarı verdiğinizde öldürmesi koay gibi dursa da ufak da olsa hasar almamaya çalışın. İlk hasarı alırsanız gerisini acımadan fazlasıyla veriyor çünkü.
 
 
 
The Crones

The Crones veya Lady of The Wood. Velen de yaşayan 3 cadı aslında. Çok garip bir akrabalık ilişkileri olan bu cadıların isimleri ise: Brewess, Weavess, Whispess. Çok çirkin suratları ve hikaye gereği rolleri yüzünden nefret edilesi yaratıklarla savaşmanız gerekirse çok dikkatli olun.

 
 
Leshen

Antik yaratıklar olan Leshenler bir anda ortaya çıkma ve aniden kaybolma gibi özellikleri yüzünden çok dikkatli olmanız gereken yaratıklar. Geyik kafatasından kafalarıyla, sizlere Yellow King’i anımsatabilir. Ormanın ruhu olarak geçen leshenler, size saldırmak için kargaları veya kurtları çağırabilirler. Tekrar hatırlatalım; eğer bir kontrat aldıysanız ve ormanın içinde arıyorsanız, bir süre içerisinde onu bulamazsanız o sizi bulur ve işler gerçekten çok kötüye gider.
 
 
 
Dettlaf van der Eretein

Ana oyunun kendisinde olmayan sadece Blood and Wine ek paketinin ana düşmanı olarak geçen bu vampirle, isteseniz de istemesiniz de savaşacaksınız. Bu konu hakkında size bir tavsiyemiz maalesef yok. Ama vakit geldiğinde işlerin sizin çok zor olacağını söyleyelim. Üstelik bir kez de değil; üç aşamalı şekilde, giderek korkunçlaşmaya ve çirkinleşmeye başlayan haliyle savaşmaya hazır olun.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 4 Dk önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler