The Witcher 3'ün En İyi Grafik Modu HD Reworked Project Gelişmeye Devam Ediyor

25.05.2020 22:07 Gazali Çetinkaya

 
The Witcher 3 HD Reworked Project, The Witcher 3: Wild Hunt'ın en iyi hayran yapımı PC grafik modlarından biri ve mod her geçen gün daha da iyiye gidiyor.

Yakında yayınlanacak olan 12.0 güncellemesi için bugün yeni bir tanıtım videosu yayınlandı ve NPC'ler üzerindeki geliştirmeler gösteriliyor. Bu geliştirmeler arasında daha gerçekçi materyaller, daha yüksek kalitede dokular ve daha detaylı yüzeyler yer alıyor.

NPC'ler, 12.0 güncellemesinin sadece bir parçası. Bir sonraki tanıtım videosunda ana karakterimiz Rivyalı Geralt üzerindeki geliştirmeler gösterilecek.

The Witcher 3 HD Reworked Project modunun en güncel sürümünü nexusmods.com adresi üzerinden indirebilirsiniz.

12.0 güncellemesinin NPC'ler üzerindeki değişimini gösteren karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler