The Witcher Adventure Game Kapalı Beta Sürecine Girdi

04.07.2014 13:24 Ömür Gencer


     The Witcher Adventure Game adındaki masaüstü oyununun dijital sürümü bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Bu yapımın kapalı beta süreci başladı ve bazı oyunculara kapalı beta davetiyeleri gönderildi.
 
    Oyunun kapalı betasına girmeye hak kazananlar The Withcer 3: Wild Hunt'ı GOG üzerinden ön sipariş veren oyuncular arasından seçiliyor. Betaya katılan oyuncuların çok az olduğunu ve her hafta yeni oyunculara davetiye gönderildiğini belirtelim.
 
     The Witcher Adventure Game, sonbaharda PC, Mac, iPad ve Android tabletler için çıkışını yapacak. Yapımın masaüstü oyunu ise bu yılın sonlarında oyuncularla buluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher Adventure Game Platformlar: PC Mobil Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 11 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler