The Witcher Dizisinden Eskel'i Oynayan Oyuncu Ayrıldı

23.09.2020 20:05 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yıl ilk sezonu yayınlanan The Witcher dizisinin ikinci sezonu için şu sıralar çekim yapılıyor. Ancak ne yazık ki salgın sebebiyle oyunculardan biri diziden ayrıldı.
 
Dizinin çekimleri normalde şubat ayında başlamıştı, ancak salgın sebebiyle çekimler ertelendi ve geçtiğimiz ay tekrar başladı. Çekimlerde böyle bir ertelenme olunca oyuncuların ve teknik ekibin takviminde değişiklik oldu. 
 
Eskel'i canlandıracak olan Thue Rasmussen ise ertelenmeden dolayı programının çakıştığını ve diziden ayrılmak zorunda kaldığını açıkladı. Thue Rasmussen'in yerine Eskel'i oynaması için yeni bir oyuncu seçilecek mi bilinmiyor, ancak çok büyük ihtimalle yeni bir oyuncu seçilecektir.
 
Dizinin ikinci sezonunun 2021 yılında yayınlanması bekleniyor.
 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

???????? #witchernetflix #eskel #covid_19

Thue Rasmussen (@thuerasmussen)'in paylaştığı bir gönderi ()

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler