The Witcher Dizisinin Soundtrack Listesi Yarın Spotify'a Geliyor

23.01.2020 17:21 Özgür Eroğlu

 
Netflix yapımı The Witcher dizisi geçtiğimiz ay yayınlandı. Dizinin kendisi gibi müzikleri de sosyal medyada sürekli konuşuldu. Müzikleri demektense müziği demek daha doğru olur diyebiliriz. Özellikle Toss a Coin to Your Witcher şarkısı oldukça fazla paylaşıldı ve konuşuldu.
 
Müzikler her ne kadar oyundaki müziklerin tonuna benzese de oyunlardaki kadar etkileyici olmadığını söyleyebiliriz. Yine de eğer müzikleri dinlemek isterseniz, yarın oyunun resmi soundtrack listesi Spotify'a gelecek. 
 
Albümün tamamı yayınlanana kadar Toss a Coin to Your Witcher şarkısını buraya tıklayarak Spotify üzerinden dinleyebilirsiniz. Dizinin ikinci sezonu 2021 yılında yayınlanacak. The Witcher'ın animasyon filmi ise dün onaylanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler