The Witcher II X360 Sürümünü THQ Yayınlayacak

Geralt'ın macerası Xbox 360 sahiplerinin de ortak olmasına az bir süre kaldı.
30.06.2011 16:01 Levent Polater

 
    The Witcher II Xbox 360 Batı sürümünün yayıncılığını THQ'nun üstleneceği duyuruldu. CD Projekt ve THQ arasındaki anlaşma neticesinde The Witcher II'nin Xbox 360 sürümü, Avrupa, Avustralya & Yeni Zellanda ve Orta Doğu'ya çıkarılacak.
 
      CD Projekt RED Stüdyo patronu Adam Badowski The Witcher II'yi Xbox 360'a adapte etmenin kendileri için büyük bir çaba olduğunu ve şimdiye dek yapılmış en yetişkin içerikli ve karmaşık yapımı Xbox 360 oyuncuları ile buluşturmak için kenetlendiklerini dile getirdi.

    The Witcher II'nin Mayıs ayında çıkan PC sürümününün yayıncılığını Atari ve Namco Bandai üstlenmişti. The Witcher II hakkında bilgi sahibi olmak için sitemizdeki video incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 6 Dk önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 7 Dk önce MultiVersus Evrenine Jason Voorhees ve Agent Smith Katılıyor 1 Saat önce Baldur’s Gate 3 Geliştiricisi Larian Studios Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler