The Witcher Kitaplarındaki Malzeme, Diziyi 20 Yıl Boyunca Götürebilirmiş

10.11.2019 20:45 Özgür Eroğlu

 
20 Aralık'ta çıkacak olan, The Witcher kitaplarından esinlenen The Witcher dizisinden yeni haberler gün geçtikçe paylaşılıyor. Bu sefer paylaşacağımız haber iyi mi, kötü mü siz karar verin.
 
Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan ve daha olumlu tepkiler alan dizinin geçtiğimiz günlerde fantastik bir türden ziyade, korku türünde olacağını sizlere aktarmıştık. Bu seferki haber ise dizide kullanılmayacak olan bir bölüm üzerine. Bölüm ise A Little Sacrice.
 
Bir takipçinin "Bu bölümü nasıl kaldırabildiniz?" tepkisi üzerine dizinin yönetmeni, "Ben 7 sezon olarak planladım ancak kitaplardan 20 yıllık malzeme çıkar." dedi. Umarız kalitesi hiçbir zaman bozmaz ve uzun yıllar izleriz ancak uzun yıl devam edip güzel bir yapım olarak kalmak zor bir durum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler