The Witcher: Monster Slayer 21 Temmuz'da iOS ve Android'e geliyor

03.07.2021 10:41 Umut Tandoğan

 
 
Oynaması ücretsiz RPG oyunu The Witcher: Monster Slayer, bu ayın sonlarında hem iOS hem de Android'e geliyor.
 
The Witcher: Monster Slayer, The Witcher serisinin oyunlarından öne çıkıyor.
 
Android için ön kayıtlar açık. Ön kayıt yoluyla Kaer Morhen Çelik Kılna sahip olabilir. Kılıç, onun canavarı için ölmek için 10 daha fazla deneyim kazanmanı sağlayacaksın.
 
Oyun Hakkında:
 
-The Witcher: Monster Slayer, sizi seçkin bir canavar avcısı olmayan zorlayan bir artırılmış büyütmedur. Çevrenizdeki gerçek anlamda keşiferken, onun adımınızı farklı bir karanlık maceraya oyunu.
 
-Canavarları takip edin ve savaşa hazırlanın. En iyi silahları ve zırhları. Savaşa önce inşa etmek için güçlü iksirlerini hazırlayın ve kullanın.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher: Monster Slayer Platformlar: Mobil Geliştirici: Spokko Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler