The Witcher: Nightmare of the Wolf Anime Filminin Süresi Belli Oldu

25.01.2021 21:28 Gazali Çetinkaya

 
Netflix'in The Witcher anime filmi Nightmare of the Wolf'un süresi belli oldu.

1 saat 21 dakika sürecek.
 
Netflix'in sayfasında film için "Kıta'yı bekleyen yeni ve büyük bir tehlikeyi konu alan bu iki boyutlu anime, The Witcher'ın olağanüstü dünyasını daha da genişletiyor." diye belirtilmiş. Vesemir karakterine odaklanacak ve Geralt'a akıl hocalığı yapmaya başlamadan öncesini, Vesemir'in Witcher olarak yolculuğuna başlangıcını anlatacak.
 
Lauren S. Hissrich, Beau DeMayo ve The Legend of Korra'nın arkasındaki animasyon stüdyosu Studio Mir tarafından yapılıyor ve 2021'de yayınlanması planlanıyor. 
 
Netflix ayrıca The Witcher dizisinin ikinci sezonu ve Geralt'tan 1200 yıl öncesini konu alacak yeni dizi The Witcher: Blood Origin üzerinde çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler