The Witcher Kitaplarının Yayımcısı Dizinin Başarısından Sonra 500 Binden Fazla Kopya Yeniden Basacak

17.01.2020 20:27 Özgür Eroğlu

 
Netflix yapımı The Witcher dizisi 20 Aralık'ta yayınlandıktan sonra The Witcher oyun serisine nasıl bir etki ettiğini zaten sizlere daha önce aktarmıştık. Sadece oyunların değil kitapların da satışında önemli bir başarı yakalanmıştı ve "En Çok Satanlar Listesi"ne girmişti.  
 
Şimdi de The Witcher kitaplarının Amerika'da 500.000 kopyasının yeniden basılacağını öğrendik. The Witcher markasının yakaladığı başarı gerçekten inanılmaz. Bu haber ile birlikte de öğrendik ki Netflix'in ulaştığı kitle gerçekten çok büyük. Artık dünyada çok daha fazla The Witcher hayranı var.
 
The Witcher 3: Wild Hunt; PC, Switch, PlayStation 4 ve Xbox One'da erişilebilir durumda. Serinin ilk 6 kitabı ise Türkçe'ye çevrilmiş olarak ulaşılabilir durumda. Geriye kalan kitaplar ise zamanla basılacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler