The Witcher Serisi 50 Milyondan Fazla Satmayı Başardı

28.05.2020 20:52 Gazali Çetinkaya

 
Polonyalı geliştirici CD Projekt Red, aksiyon RPG The Witcher serisinin 50 milyon adetten fazla satmayı başardığını duyurdu.
 
Serinin ilk oyunu The Witcher 2007'de, ikinci oyunu The Witcher 2: Assassins of Kings 2011'de ve üçüncü oyunu The Witcher 3: Wild Hunt 2015'te piyasaya sunuldu. Ayrıca GWENT: The Witcher Card Game ve Thronebreaker: The Witcher Tales olmak üzere iki de kart oyunu çıkardılar.
 
Seri yeni oyunla birlikte devam edecek. CD Projekt Red başkanı ve CEO'su Adam Kicinski tarafından belirtilene göre bir sonraki tek oyunculu The Witcher oyunu için bir konsept oluşturuldu ve küçük bir ekip oyun üzerinde hazırlıklara başladı. Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecinin tamamlanmasının hemen ardından tüm ekipler yeni The Witcher oyununa odaklanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler