The Witcher'ın 2. Sezon Çekimlerine Ağustos'ta Devam Edilecek

11.06.2020 11:03 Özgür Eroğlu

 
İlk sezonu 2019 yılının sonlarında yayınlanan oyun dünyasının en popüler yapımlarından olan ve aynı şekilde fantastik edebiyatın da önemli isimlerinden olan The Witcher'ın dizi uyarlaması, ikinci sezon için bu yılın başlarında çekimlere başlamıştı.
 
Koronavirüs salgını sebebiyle ne yazık ki The Witcher da diğer yapımlar gibi çekimlere ara vermişti. Başlangıçta 2 haftalık bir ara veren dizinin bugüne kadar çekimlere tekrar başlayamadı. Dizinin çekimlere başlayacağı yeni tarih ise Ağustos 2020.
 
Dizinin 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Bu yıl içerisinde de The Witcher evreninde geçen Vesemir karakterine odaklanan bir animasyon yayınlanacaktı, ancak salgın sürecinde hiçbir haber paylaşılmadı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler