The Witcher'ın Animasyonu İçin İddialar Artıyor

27.11.2019 19:49 Özgür Eroğlu

 
Hem oyun dünyası için hem de fantastik edebiyat dünyası için önemli bir yere sahip olan The Witcher markasının bildiğiniz gibi 20 Aralık'ta Netflix tarafından dizisi yayınlanacak.
 
Daha öncesinde çıkan The Witcher animasyonu hakkındaki söylentiler, dizinin yöneticisi Tomek Baginski'nin söyledikleri üzerine arttı. Tomek Baginski, animasyon hakkında, "Bu konu hakkında çok konuşmak istemiyorum ancak animasyonu göremeyeceğimizi kim bilebilir?  Bu konular şimdilik çok konuşmak istediğim şeyler değil." dedi.
 
Tomek Baginski daha önce The Witcher 3'ün bazı sinematiklerinde görev yapmıştı. Daha önceki söylentiler ise animasyonun, dizinin 1. ve 2. sezonu arasındaki olayları anlatacağı söylenmişti. Oyunun görselliğinin iyileştirilmiş halinde bir animasyon dizisi görmeyi hepimizi isteriz sanırım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler