The Witcher'ın Kart Oyunu 'Gwent' Sızdı

08.06.2016 18:42 Gazali Çetinkaya

   The Witcher serisiyle yaptığı işler ve uyguladığı oyuncu dostu politika ile büyük küçük herkesin sevgisini kazanan CD Projekt RED'in duyurmaya hazırlandığı kart oyunu 'Gwent' NeardLeaks tarafından sızdı.
 
 
   Hatırlayanlar olacaktır önceki haberlerimizde Eurogamer'ın E3'te Cyberpunk 2077'yi görebilecek miyiz sorusuna kendileri tam olarak "Bizi belki E3'te görebilirsiniz, bir şeyler tanıtabiliriz ancak şunu açıklığa kavuşturalım bu göstereceğimiz şey Cyberpunk 2077 olmayacak." ve "Cyberpunk 2077 hakkında yapmamız gereken çok iş var." şu şekilde cevap vermişti. 
 
   Bu sızan haberle birlikte E3'te CD Projekt RED'in kart oyunu 'Gwent' ile sanhe alacakları büyük ölçüde kesinleşmiş oldu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gwent: The Witcher Card Game Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler