The Witch’s House MV PS4, Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor

29.09.2022 13:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı DANGEN Entertainment ve geliştirici Fummy, korku temalı rol yapma oyunu The Witch's House MV'sinin PlayStation 4, Xbox One ve Switch sürümlerinin 13 Ekim'de çıkış yapacağını duyurdu. The Witch's House MV'si ilk olarak 31 Ekim 2018'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
İlk olarak 2012'de piyasaya sürülen The Witch's House, Geleneksel Japon korku RPG temalı ani sıçramalar ve bulmaca çözmeye dayalı bir oyundur. Ib ve Ao Oni gibi türdeki diğer oyunların yanı sıra The Witch's House,gerçekten korkutucu dehşeti gizleyen piksel sanatıyla hayranlarını şaşırtmayı başarmıştır. 
 
Tamamen yenilenmiş görseller ile, The Witch’s House MV eski tarz seven hayranlar için bile yeni gibi hissedeceklerdir. Oyuncular ayrıca, ana oyunun tamamlanmasıyla birlikte yeni etkinlikler içeren yeni bir zorluk modu ile karşılaşacaktır. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler