The Witness Epic Games Store'da Ücretsiz

04.04.2019 18:48 Gazali Çetinkaya

 
Birinci şahıs bulmaca keşif oyunu The Witness PC oyuncuları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

İlgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla oyunu bilgisayarına indirebilir. Oyun 18 Nisan'a kadar ücretsiz dağıtılacak.

Bir sonraki ücretsiz oyun da belli oldu. Transistor 18 Nisan - 2 Mayıs tarihleri arasında Epic Games Store'da ücretsiz olacak.
 
The Witness'ın tanıtım yazısı:


Sana meydan okuyup seni şaşırtacak bilmecelerle dolu tuhaf bir adada uyanıyorsun.

Kim olduğunu ve oraya nasıl geldiğini hatırlamıyorsun, ama yine de yapabileceğin bir şey var: İpuçlarını keşfetmek, hafızanı geri kazanmak ve bir şekilde eve giden yolu bulmak için adayı incele.

The Witness (Tanık) keşfedilecek düzinelerce yer ve 500’i aşkın bilmece içeren açık bir dünyada oynanan tek kişilik bir oyun. Bu oyun zeki bir oyuncu olarak sana saygı duyuyor ve zamanının ne kadar değerli olduğunu biliyor. Yer doldurmak için konmuş hiçbir şey yok her bir bilmece karışıma yepyeni fikirler katıyor. Yani bu oyun fikirlerle dolu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witness Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Number None Inc. Dağıtıcısı: Number None Inc. Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler