The Wolf Among Us 2 Yeniden Duyuruldu

13.12.2019 07:34 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Telltale Games ve eski Telltale Games calışanlarından oluşan geliştirici AdHoc Studio, The Wolf Among Us 2'yi konsollar ve PC (Epic Games Store) için duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
The Wolf Among Us 2 aslında 2017'de duyuruldu ve daha sonra 2019'a ertelendi fakat Telltale Games'in kapanmasından sonra oyun iptal edildi.
 
Geçtiğimiz aylarda ise LCG Entertainment, Telltale Games'e ait tüm varlıkları, teknolojileri ve fikri mülkiyet haklarını satın alarak bundan sonra Telltale Games adıyla operasyonlarını yürüteceklerini duyurdu ve stüdyonun çok satan markalarından yeni oyunlar geliştirileceğini doğruladı. 
 
LCG Entertainment/Telltale Games CEO'su Jamie Ottilie oyun ile ilgili olarak "The Wolf Among Us, Telltale Games'in oyun kataloğundaki en popüler oyunlardan biri ve oyunun tekrardan geliştirilmeye başladığını açıklamaktan büyük heyecan duyuyoruz ve hayranlar merak etmesin oyun emin ellerde." dedi.
 
"AdHoc Studio ile yapmış olduğumuz ortaklık orijinal The Wolf Among Us oyunun en önemli yaratıcı ve geliştirme yetenekleriyle birlikte çalışmamızı sağlayacak." 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Wolf Among Us Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 0 Sn önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 1 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 3 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler