The Wonderful 101: Remastered Fiziksel Sürümü Ertelendi

01.05.2020 12:59 Gazali Çetinkaya

 
Platinum Games, The Wonderful 101: Remastered'ın fiziksel sürümünü corona virüsünün yol açtığı lojistik sorunlasebebiyle erteleme kararı aldı.
 
Normalde dijital sürüm ile birlikte çıkması planlanan oyunun fiziksel sürümü artık 30 Haziran'da Kuzey Amerika'da ve 3 Temmuz'da Avrupa'da çıkacak.
 
Platinum Games bu durumdan etkilenen Kickstarter destekçilerine ücretsiz Steam kodu sağlayacak. Fiziksel sürüm piyasaya sunulduğunda da bu kişilere yine gönderilecek.
 
Dijital tarafta bir değişiklik yok. Planlandığı gibi 19 Mayıs'ta Kuzey Amerika'da ve 22 Mayıs'ta Avrupa'da PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Wonderful 101: Remastered Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Platinum Games Dağıtıcısı: Platinum Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler