Theatrhythm: Final Fantasy'den Oynanış Videosu

20.12.2011 17:40 Levent Polater

 
    Square Enix'in Final Fantasy'nin 25. yılına özel olarak duyurduğu Theatrhythm: Final Fantasy oyunu ilk çıktığında yoğun eleştiriler almıştı.
 
    Final Fantasy standardlarından uzak bir oyun olduğu için topa tutulmasına rağmen Square Enix, yapımı çıkarma konusunda kararlı. Bugün yayınlanan yeni video sayesinde oyunun oynanış öğelerini biraz daha yakından görebiliyoruz.
 
    En sevilen Final Fantasy müziklerinin harmanlandığı oyunun bu videosu, belki de sizi Final Fantasy hatıralarınızın en önemli anlarına götürebilir. Sıkı bir Final Fantasy hayranıysanız, videoya göz atmanızı tavsiye ediyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Theatrhythm: Final Fantasy Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler