Thief'in Konsollar ve PC Arasındaki Grafik Karşılaştırma Videosu

28.02.2014 09:23 Alkan Adakaner


     Bugün piyasaya çıkan Thief'in bir karşılaştırma videosu IGN tarafından yayınlandı. Oldukça ayrıntılı olan bu karşılaştırma videosuna baktığımızda hangi platformun daha iyi göründüğünü anlayabiliyoruz.
 
      Oyunun PC ve yeni nesil sürümlerinde ayrıntılara girdiğimizde çok önemli grafik farkları görüyoruz. Garrett'ın giysisi ve ellerine baktığımızda yeni nesil sürümleri gerçekten de oldukça ayrıntılı görüyor. Ayrıca ışıklandırma da yeni nesil (ve tabi PC) sürümlerde açıkça daha kaliteli. Bu arada Xbox One sürümünde renk paleti PC ve PS4'ten oldukça farklı. Bazı oyuncular Xbox One sürümünün renk paletini daha çok beğeneceklerdir.
 
    Xbox 360 ve Playstation 3 sürümlerinde de oyun deneyimi olarak herhangi bir fark olmasa da ayrıntı konusunda bu iki sürüm oldukça geride kalıyorlar. Oyunun Xbox 360 sürümünün PS3 sürümünün de gerisinde kaldığını söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thief Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler