This Is the Police 2 Önümüzdeki Ay iOS ve Android'e Geliyor

12.08.2019 06:01 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Weappy Studio, This Is the Police 2'nin 12 Eylül'de iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacağını duyurdu.

App Store üzerinde 49,99 TL fiyattan ön siparişe, Google Play üzerinde ön kayıta açıldı.
 
İlk oyunda olduğu gibi, This Is the Police 2 macera ve yönetim türlerini bir araya getiriyor ve bu sefer oyunun hem stratejik hem de taktiksel kısımlarını güçlendirecek daha fazla oynanış mekaniği ile birlikte geliyor. Sadece polislerinin ekipmanlarını yönetmek ve bireysel yeteneklerini akılda tutmak yeterli değil. Her mücadele oyuncunun taktiksel bir savaş sahnesine doğrudan katılımını gerektiriyor ve sonuçlar yaptığınız her karara bağlı oluyor. Artık astlarınız sadece bir kaynak değil; onlar kendi güçlü yanları, zayıf yönleri, korkuları ve ön yargıları olan yaşayan insanlar. Sharpwood kasabasında hayatta kalabilmek için tüm bunları hesaba katmanız gerekiyor.
 
Hikaye kısmında oyuncular birincil karakter olarak Sarah Hamilton tarafından seslendirilen Lilly Reed adlı bir şerifin rolünü üstleniyor. Astları genç bir kadından emir almaya alışkın olmayan kaba erkekler olsa da Lilly Reed düzen ve barışı korumak zorunda. Fakat Sharpwood kasabasına Warren Nash adlı bir yabancı geldiğinde her şey değişir ve Warren Nash'in kasabaya ne getireceği bilinmemektedir: kurtuluş ya da yıkım. 
 
This is the Police 2 şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Mobil versiyon fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
This Is the Police 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Weappy Studio Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: 31 Temmuz 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler