This War of Mine: Final Cut 10 Mayıs'ta Yeni Nesil Konsollara Geliyor

27.04.2022 21:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici 11 bit studios, 10 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Microsoft Store üzerinden) için hayatta kalma oyunu This War of Mine: Final Cut'ı yayınlayacağını duyurdu. Ayrıca oyun, Konsol ve PC için Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
This War of Mine: Final Cut ilk olarak 14 Kasım 2019'da Steam, GOG ve Humble Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Hikaye odaklı ve üç ek paketten oluşan This War of Mine: Stories, PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarında ayrı ayrı veya tek paket halinde de sunulacak. This War of Mine: Complete Edition ise temel oyunu ve This War of Mine: Stories içeriklerini bünyesinde barındıracak.
 
This War of Mine: Final Cut, bu zamana kadar yayınlanan güncellemelerin ve ücretsiz genişlemelerin tümünü içeriyor. Sadece yeni bir senaryo sunmakla kalmayıp aynı zamanda sahip olmasanız bile Stories DLC’lerinden bilinen konumlar ile tüm senaryoları genişletiyor. Böylece aha önce görülmemiş çok sayıda sahneyi deneyim edebilir ve yeni zorluklarla mücadele edebilirsiniz. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/282070/This_War_of_Mine/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
This War of Mine Platformlar: PC Mobil Geliştirici: 11 Bit Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler