This War of Mine: The Little Ones, PS4 ve Xbox One için Geliyor

27.08.2015 20:40 Tunahan Başol


     This War of Mine ile birlikte savaşın sadece askerleri ve devletleri değil, sivilleri de etkilediğini oyunculara gösteren 11 Bit Studios, oyunun geliştirilmiş bir versiyonunu PS4 ve Xbox One'a getiriyor.
 
     Oyuncuları hem çocukların hem de yetişkinlerin bulunduğu bir grubun başına getirecek olan This War of Mine: The Little Ones, yine zor seçimler ve fedakarlıklar yapmanızı gerektirecek. Bu sıkıntılı sürece bir de çocukların güvenliği eklenecek. Gündüzleri oyuncak parçaları arayıp onlarla ilgilenecek olan çocukları teselli etmeniz ve onlara göz kulak olmanız gerekecek.
 
     Ayrıca oyun PS4'e özel olarak, Large Mansion olarak isimlendirilen bir sığınağa sahip olacak. This War of Mine: The Little Ones, 29 Ocak'ta çıkış yapacak.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
This War of Mine: The Little Ones Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: 11 Bit Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler