Tiger Woods PGA Tour 12 Rekor Kırdı

PGA Tour 12, serinin en iyi açılışını yaptı
13.04.2011 15:49 Gökhan Yılmaz

 
     Bu ayın başında çıkan Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters seride yeni bir rekora imza attı. EA, son oyunun serinin şimdiye dek olmadığı kadar hızlı satmasından oldukça memnun görünüyor.
 
     Tiger Woods PGA Tour 12, ilk haftasında 225.000 kopya satarak eski lider olan Tiger Woods PGA Tour 08'i %17'lik bir artış ile geride bıraktı. Ayrıca oyunun dijital sürümlerinin satışları da bir önceki seneye oranla iki kat artış gösterdi. Elbette buna, oyunun iPhone ve iPad sürümlerinin katkısı bulunuyor.
 
     İlk hafta için açıklanan rakamlar bununla bitmiyor. Bu süre içerisinde 7 milyon kez oyun oynanmış, 184 milyon kez atış yapılmış ve 1.5 milyon adet Achievement toplanmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tiger Woods PGA Tour 12: Masters Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler