Tiger Woods PGA Tour 12'nin PC Sürümü Çıktı

Tiger Woods ve EA Sports geçtiğimiz sezon South Park'ın hedefi olmuştu.
11.09.2011 17:32 Gökhan Yılmaz

 
     EA Sports'un her sene PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii için çıkan spor oyunu bu sene gecikmeli de olsa bir sürpriz yaparak PC'ye çıktı. Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters geçtiğimiz hafta 40$ fiyatı ile satılmaya başlandı.
 
     Fakat oyunun PC sürümünde eksik özelliklerin olması bazı oyunculardan tepki çekti. Belirtilenlere göre oyunun tek kişilik bölümleri free-to-play olan ve iki sene önce çıkan Tiger Woods Online ile büyük benzerlikler içeriyor. Ayrıca oyunun web sitesinde golf aracının bulunduğu yazarken PC sürümünde böyle bir özellik bulunmuyor.
 
     Bunların dışında ufuk noktasında görülen görüntü sorunları, yanlış istatistikler ve gözle görülür şekilde grafiklerin aşağı çekilmiş olması oyunun kalitesiz bir port olduğunu düşündürüyor. Oyunun multiplayer modu ise üç aylık Tiger Woods Online üyeliğinden oluşuyormuş, ki burada oyundaki geliştirmeleri sadece ücret ödeyerek alabiliyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tiger Woods PGA Tour 12: Masters Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler