Time Splitters 4 Yayıncılara Beğendirilememiş

Time Splitters serisi oldukça başarılıydı
25.11.2012 08:36 Alkan Adakaner


     Free Radical Design bir önceki nesilde adından oldukça söz ettiren çok kaliteli bir geliştiriciydi. Her ne olduysa yeni nesilde Haze adlı oyunun başarısızlığı sonucunda firma büyük bir çöküşe geçti. Bu çöküş TimeSplitters 4'ün de iptal olmasına neden olmuş.

     Stüdyonun eski çalışanlarının açıklamalarına göre Timesplitters 4'ün bir demosu hazırlanmış ve birkaç yayıncı firma ile görüşülmüş. Bu firmalar oyunu yayınlamaya yanaşmamışlar; çünkü oyunun mekanları oldukça karmaşıkmış (ee zamanda yolculuk yapıyoruz beyler) ve oyuncular mekanlara alışamayabilirmiş gibi saçma sorunlarla karşılaşmışlar.

      Aslında bütün yayıncıların tek düşündüğü nokta oyunun büyük bir satış başarısı yakalayamayacak olmasıymış. Haze'in başarısızlığı da yayıncı firmalarda tedirginlik yaratmış. Anlaşılan Time Splitters 4 pazarlamacıların kurbanı olmuş.

      Crytek'in bünyesinde çalışmalarına devam eden Free Radical Design elemanları bakalım Timesplitters 4'ü bu çatı altında yayınlayabilecekler mi?
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler