Time Travelers PSP ve Vita için de Çıkacak

Time Travelers'ın hikayesi hala gizemini koruyor
12.10.2011 09:17 Alkan Adakaner

 
      Daha önce sadece Nintendo 3DS için duyurulan Level-5'in Time Travelers adlı oyununun PlayStation Vita ve PSP için de piyasaya çıkacağı açıklandı. Böylece 3DS kendine özel bir oyunu kaybetmiş oldu.
 
      Famitsu dergisinde ortaya çıkan bu bilginin yanı sıra oyunla ilgili yeni detaylar da açıklandı. Dergiye göre oyun 2031 yılında Tokyo'da geçecek ve karakterler tamamen seslendirilmiş olacak. Oyunun çıkış tarihi isw 2012 olarak görünüyor.
 
     Bakalım bu duyuru sonrası Time Travelers 3 konsol arasında nasıl bir görsel farka sahip olacak. Özellikle oyunun Vita sürümü daha iyi görünebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Time Travelers Platformlar: 3DS VITA PSP Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler