Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh, Konsollar ve PC için Çıkıyor

22.08.2022 20:15 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici Pendulo Studios, aksiyon macera oyunu Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh'u PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 2023 senesinde yayınlayacağını duyurdu. Ek olarak duyuru fragmanı yayınlandı.
 
Oyun açıklaması
 
Tintin ve sadık köpeği Snowy, inanılmaz maceralara yelken açacak! Ünlü muhabir, bir Akdeniz gezisi sırasında Egyptologist Sophocles Lahit ile görüştükten sonra, Firavun Kih-Oskh'un mezarını araştırmaya karar verir. Mezar hangi korkunç sırrı saklıyor? Mısır'dan Hindistan'a ve Arabistan'a kadar, Tenten ve Snowy uzak doğuya kadar narkotik kaçakçılığı konusunda bir ipucu izleyecek.
 
Bu yeni macera oyunu, oyuncuları büyüleyici çizgi roman evrenine çekecek ve onları destansı bir aksiyon macera başyapıtının kahramanları yapacak. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 22 Dk önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 30 Dk önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler