Tiny Metal Ertelendi

20.11.2017 19:29 Tunahan Safdır

 
     Sıra tabanlı strateji oyunu Tiny Metal'in normal şartlarda 21 Kasım itibariyle çıkış yapması bekleniyordu. Ancak görünüşe göre oyun 1 ay geç çıkacak.

     Unites ve Area 35 tarafından yapılan açıklamayla birlikte oyunun çıkış tarihinin 1 ay ertelenerek 21 Aralık'a alındığı duyuruldu. Erteleme sebebi olarak oyun kalitesini iyileştirmek için çalışmalarının sürdüğünü ve oyunculara sunmak istedikleri daha fazla özellik olduğunu belirten yapımcılar, oynanabilirliğin Tiny Metal'in en önemli kısmı olduğunu ve bunu oyunculara en iyi şekilde sunmak istediklerini söylediler. Klasik savaş oyunlarının modern dünyaya ve günümüz şartlarına uyarlanmış bir versiyonu olarak tanımladıkları Tiny Metal'in 15 farklı askeri birime sahip olacağı daha önce hiç görülmemiş oyun mekanikleri sunacağı söyleniyor. Bakalım bu iddialarını ne kadar doğrulayabilecekler.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 8 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler