Tiny Tina’s Wonderlands için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

28.02.2022 18:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Gearbox Software, Tiny Tina’s Wonderlands için 24 dakikalık resmi bir oynanış tanıtım videosu yayınladı. Oynanış videosu Mount Craw bölgesinin zirvelerinde geçiyor.
 
Tiny Tina, kural tanımayan bu şahane masa oyunu diyarında senin başıbozuk rehberin olacak. Görkemli şehirlerin, küf kokan mantarlı ormanların, ürkütücü kalelerin olduğu devasa dünyayı keşfet.
 
Coşkulu birinci şahıs savaşlarında güçlü silahlarla ve yıkıcı büyülerle kötüleri alt et. Ateş gücünle ağzı bozuk iskeletlerden, karada gezen köpekbalıklarından ve izbandut gibi elebaşlarından oluşan düşman birliklerini yok et. Tehlikeli zindanlara dal ve destansı ganimetten payını al.
 
Tiny Tina's Wonderlands, 25 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tiny Tina’s Wonderlands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 25 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler