Titanfall 2 Açık Betasının Tarihleri Belli Oldu

16.08.2016 19:45 Gazali Çetinkaya

 
   Respawn Entertainment paylaştığı bir oynanış videosu eşliğinde Titanfall 2'nin açık beta tarihlerini duyurdu. 
 
   PlayStation 4 ve Xbox One için iki kere ve hafta sonu yapılacak beta iki yeni mech (Ion and Scorch) ve yeni yetenekleri deneme imkanı verecek.   
 
   İlk beta 19 Ağustos ve 21 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. İçerisinde ise Bounty Hunt (5v5), Pilots vs. Pilots (8v8) modu bulunacak. Harita olarak ise Boomtown ve Homestead adlı iki harita sunulacak. İkinci beta ise tek bir mod (Amped Hardpoint 6v6) ve tek bir haritaya (Forward Base Kodai) ev sahipliğe yapacak. İkinci beta ise 26 Ağustos ve 28 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.
 
   Titanfall 2'nin betası ne yazık ki PC için eş geçilecek. Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Titanfall 2, 28 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye gelecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler