Titanfall 2, EA/Origin Access'e Dahil Olmayacak

05.09.2016 15:41 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts'ın aylık veya yıllık üyelik karşılığında ücretsiz oyunlar sunduğu EA Access(Xbox One) / Origin Access(PC) ücretsiz oyunların yanı sıra yeni çıkan oyunları da 3-4 gün önceden deneme fırsatı sunuyor. Battlefield 1'i de çıkışından 3 gün önce deneme fırsatı verecek EA/Origin Access ne yazık ki Titanfall 2'de bu tarz bir imkan sunmayacak.
 
  Gamereactor EU adlı oyun sitesi Respawn'ı ziyaret etti ve Titanfall 2'nin EA/Origin Access'e dahil olmayacağını doğrulattı. Açıklamasında belki ileride dahil olabilir ancak en azından bu sene dahil olmayacak dendi. Bu haberle birlikte de Xbox One ve PC'de EA/Origin Access üyesi kullanıcıların oyunun resmi çıkışını beklemek zorunda kalacağı onaylanmış oldu.
 

   Titanfall 2, 28 Ekim 2016 tarihinde Xbox One, PC ve PlayStation 4 platformları için çıkış yapacak. Titanfall 2'de ilk oyunun aksine bu kez hikaye modu da bulunacak ve oynanış süresi Respawn Entertainment Oyun Direktörü Steve Fukuda'nın açıklamasına göre aşağı yukarı sekiz saat sürecek.
 
   Son olarak geçtiğimiz günlerde Titanfall 2'deki titanların tanıtıldığı videoya buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler