Titanfall 2'nin Haritaları ve Modları Ücretsiz, Season Pass Gerekmiyor

27.10.2016 17:19 Gazali Çetinkaya

 
 
   Respawn Entertainment, yazın yaptığı bir açıklamayla Titanfall 2'nin çıkışından sonra gelecek tüm mod ve haritaların ücretsiz olacağını, eğer aldığımız bir ders varsa onun da ücretli harita satmamak olduğudur şeklinde bir açıklama yapmıştı.
 
   Titanfall 2'nin çıkışına da çok az bir süre kaldı ve geliştirici ekip Respawn Entertainment bu durumu hatırlamak amacıyla oyunun çıkışından sonra gelecek tüm multiplayer haritaların ve modların ücretsiz olacağını, season pass gerekmediğini belirtti.
 
   Respawn ayrıca Titanfall 2'yi bir kez satın aldığınızda singleplayer ve multiplayer deneyime ait her şeyi satın almış olacağımızın da altını çizdi.
 
   Titanfall 2, 28 Ekim 2016 tarihinde Xbox One, PC ve PlayStation 4 platformları için çıkış yapacak. Oyunun şu an 89 puan ortalaması bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler