Titanfall 2'nin Hikaye Modu Aşağı Yukarı 8 Saat Sürecek

13.08.2016 12:21 Gazali Çetinkaya

 
   Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve devam oyunu olarak karşımıza çıkacak Titanfall 2'de bu kez ilk oyunun aksine hikaye modu da bulunacak. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan oynanış videosu ile az da olsa hikaye modunu görebilmiştik. 
 
   Yeni gelen haberle birlikte de Respawn Entertainment Oyun Direktörü Steve Fukuda, Titanfall 2'deki hikaye modunun ne kadar süreceğini bizlerle paylaştı. Fukuda, yaptığı açıklamada hikaye modunun aşağı yukarı sekiz saat süreceğini belirtti. Bunun dışında oyuncunun bölümlerde ne kadar iyi olduğuna bağlı olarak bu sürenin kısalacağını veya artacağını da ekledi.
 
   Geçtiğimiz günlerde paylaşılan 5 dakikalık oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Titanfall 2, 28 Ekim 2016 tarihinde Xbox One, PC ve PlayStation 4 platformları için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler