Titanfall 2'nin Senaryo Modu Onaylandı

07.02.2016 21:24 Alkan Adakaner


    Call of Duty'nin yaratıcısı olan Respawn Entertainment'in Xbox 360, Xbox One ve PC için piyasaya sürdüğü Titanfall'un devam oyununun hazırlandığını biliyoruz. Yetkililerin açıklamasına göre Titanfall 2 Mart 2017'den önce piyasaya çıkacak.
 
   Titanfall 2'nin sadece multiplayer tabanlı olmayacağı ve senaryo moduna da sahip olacağının ipuçları daha önce verilmişti. Şimdiyse oyunun yazarı olan Jesse Stern, Titanfall 2'de senaryo modunun olacağını onayladı.

   Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment'ten yetkililerin daha önceki açıklamalarında oyunun PC ve Xbox One'ın yanında Playstation 4'e de geleceği söyleniyordu. Bu projeyi daha geniş kitlelere ulaştırmak isteyen geliştiriciler Lions Gate ile birlikte bir TV dizisi bile hazırlıyorlarmış. Bakalım ortaya yine Call of Duty gibi popüler bir marka çıkarabilecekler mi?
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler