Titanfall 2'ye Gelecek Ücretsiz Harita 'Angel City' için Oynanış Videosu Paylaşıldı

29.11.2016 19:44 Gazali Çetinkaya

 
   Respawn Entertainment, ilk oyunda bulunan Angel City haritasının yenilenerek Titanfall 2'ye ekleneceğini duyurmuştu ve bugün de geliştirici ekip Angel City için oynanış görüntülerinden oluşan bir tanıtım videosu paylaştı.
 
   Titanfall 2'nin ilk ücretsiz DLC'si olarak sunulacak 'Angel City’s Most Wanted' güncellemesi oyuna harita dışında yeni silahlar, pilot yetenekleri ve kozmetik ürünlerin satılacağı bir oyun içi mağaza ekleyecek. Güncellemeye dair tüm notlara buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Angel City haritası oyunu ön sipariş ile alanlara 30 Kasım tarihinde sunulacak. Diğer tüm oyuncular ise 3 Aralık tarihinde erişebilecek. "Fans that pre-ordered Titanfall 2 will get access to the Angel City map starting on November 30. All other players will get access to the Angel City map starting on December 3rd."
 
   Titanfall 2, 28 Ekim tarihinde konsollar ve PC için çıkış yaptı. Respawn Entertainment tarafından paylaşılan videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 1 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler