Titanfall Twitch'de 10 Milyon Dakikayı Geçti

02.04.2014 10:12 Samet Basri Taşlı

 
     Microsoft bugün Xbox One için yayınlanan Twitch uygulaması ile ilgili bazı rakamlar paylaştı. 
 
     Şirketin verdiği verilere göre bu uygulama ile tam 23 milyon dakika canlı yayın yapılmış. Uygulamanın ilk açıldığı gün olan 10-11 Mart tarihleri arasında yapılan yayın süresi 2.7 milyon dakika olarak belirtilmiş. Servisin açılış gününde Xbox One sahibi olan kullanıcıların %30'luk bir kısmı canlı yayın yapmış.
 
     Servisin aktif hale geldiği hafta boyunca tam 108.000 tekil Twitch kullanıcısı, ya da tekil Twitch kullanıcılarının %22'si konsollarından yayın yapmış. Microsoft bu konuda "Bunu göz önüne aldığımızda, Twitch'e göre, diğer konsolun bu rakama ulaşması tam bir ay sürmüştü." açıklamasını yaptı.
 
     Xbox One oyunları arasında en çok yayını yapılan oyun ise, şu tarihe kadar tam 10 milyon dakika yayını yapılan Titanfall oluyor. Bu süre 19 yıllık bir yayın süresine eşit.
 
     Microsoft'un açıkladığı bir diğer bilgi ise, dünyadaki standart bir Xbox Live kullanıcısının günde 5 saat Xbox One oynayıp, uygulamaları denedği veya Xbox üzerinden TV izlediği yönünde.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler