Titanfall, Xbox One'ın En Başarılı Çıkışını Yaptı

21.03.2014 10:14 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde PC ve Xbox One için çıkan Titanfall, Nisan ayında Xbox 360 için de çıkacak. Ne kadar sattığıyla ilgili net bir rapor yayınlanmayan oyun hakkında Phil Harrison ilginç bir açıklama yaptı.
 
    GDC'de VentureBeat'e konuşan Microsoft yetkilisi Phil Harrison, Titanfall'ın 'Microsoft tarihinin' en hızlı ve en başarılı çıkışını yapan oyun olduğunu belirtti. Harrison, satışlardan memnun olduğunu dile getirse de yapılan açıklamalar bir belirsizliği de beraberinde getirdi. Harrison'un dedikleri aynen yukarıdaki gibi olsa da, birçok kesim burada kelime oyununun olduğunu, Harrison'un sadece Xbox One'ı kastettiğini düşünmekte.
 
    Yaptığı açıklamaların devamında Harrison, "Titanfall Xbox One için önemli bir hamle oldu. Oyuncular günde ortalama beş saat boyunca Titanfall oynuyor. Bu harika bir sonuç. Konsol çıkalı sadece 4 ay geçti. Önümüzde uzun bir maraton var. Şimdiye kadar yaptıklarımızdan memnunuz." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler