Titanfall İçin Black Market Sistemi Duyuruldu

24.07.2014 12:45 Ömür Gencer


      FPSler arasında kendi tarzını yaratmış ve öne çıkmayı başarmış yapım Titanfall için yeni bir içerik duyuruldu. Gelecek güncellemeyle oyuna oyun içi para sistemi eklenecek. Bu oyun içi paralarla oyuncular yeni özellikler (booster), Burn Cardlar ve Titanlar için kozmetik ürünler alabilecek.
 
       Oyuna para sisteminin eklenmesi çoğu oyuncuya Titanfall'a mikro-ödeme sisteminin de geleceğini düşündürüyor. Bu konu hakkında açıklama yapan tasarımcı David Shaver, "Oyun içi para sisteminin gelmesiyle bazı oyuncular bir sonraki planımızın mikro-ödemeler olacağını düşünebilir. Daha önce pek çok kere belirttiğimiz gibi mikro-ödeme sistemi olmayacak. Oyunda para kazanmanın tek yolu oyunu oynamak." Diyerek Titanfall için ödeme yapmamıza gerek olmadığını belirtti.

      Respawn, oyun içi paranın kullanılacağı daha fazla eşyanın yakında duyurulacağını söylüyor fakat bu eşyaların ne olduğu konusunda hiç bir bilgi yok. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler