Titanfall'da Eşleşme Sistemi Değiştiriliyor

28.03.2014 10:58 Samet Basri Taşlı


     Titanfall'da eşleştirme sistemi sürekli güncelleniyor ve bu sayede her zaman aynı kişilere karşı oyun oynamanız önlenmiş oluyor. Fakat Respawn Entertainment, oyunun sitesinde yaptığı açıklamaya göre bu güncellemelerin takım yapılarında farklılık yaratmadığını fark etmiş durumda.
 
     Eşleşme sistemi hızlıca takım arkadaşları ve rakipler bulmanızı sağlıyor, fakat sonuç olarak bir takımın bariz bir şekilde üstünlük kuracağı takımlar oluşturuluyordu. Bunu fark eden Respawn yeni bir sisteme geçiş yapmaya karar vermiş. 
 
     Yeni sistemde bazı fedakarlıklar yapılması gerektiği söyleniyor. Mesela ilk olarak takımların kurulması biraz vakit alacak. Oyuncuların yetenekleri ve puanları üzerinden yapılacak hesaplamalar ile daha dengeli takımlar kurulmasına çalışılacak. İkinci olarak ise oyun içinde periyodik olarak takımlar değiştirilecek. Bu sayede takımlar arasında sürekli olarak bir denge olması sağlanacak.
 
     Uzun maç sürelerinde sürekli ezilmekte olan bir takımın yaşadığı sinir krizlerini biraz daha azaltabilmeyi planlayan bu sistem şu an denenebilir durumda. Multiplayer bölümünden "Improved Matchmaking (Beta)" kısmını seçip yeni sistemi deneyebileceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler