Titanfall'ın Çözünürlüğü Gelecek Güncellemelerle Arttırılabilir

10.03.2014 16:17 Alper Çiftçi


      Titanfall'ın çözünürlüğü hakkında pek çok açıklama yapılmıştı. Oyunun beta versiyonu 792p çözünürlüğünde çalışıyordu fakat oyunun çıkış çözünürlüğü 900p olabilir diye söylentiler vardı. Respawn, en son yaptığı açıklamada oyunun Xbox One'da 792p çözünürlüğünde çalışacağını açıkladı. Respawn'dan Richard Baker oyunun çözünürlüğüyle ilgili açıklamalar yaptı.
 
     "Oyunun çözünürlüğü hakkında pek çok şey denedik. En büyük zorluk ESRAM'i nasıl kullanacağımızı anlamak ve ne kadar kullanacağımıza karar vermekti. Bunun sonucunda MSAA yerine FXAA kullanmaya karar verdik. Oyunu optimize etmeye devam ediyoruz örneğin 1080p köşe yumuşatmasız veya 900p FXAA'lı çözünürlükleri denedik. Şimdilik pes etmedik çünkü şu anki durumdan %100 mutlu değiliz ve üzerinde hala çalışmaya devam ediyoruz. İlk günden değişiklik yapmayacağız ama ileriki günler için böyle bir düşüncemiz var."
 
     GPU tarafında hala performans geliştirmeleri yapılabileceğini söyleyen Baker, oyunun ileride çıkacak güncellemeleri için açık kapı bıraktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler